Δ. Μαλτεζάνα, στον όμορφο κόλπο της Αστυπάλαιας, κοντά στο αεροδρόμιο.

Μια ολοκληρωμένη εμπειρία

Είμαστε ένα νέο πρακτορείο που προσφέρει μια συναρπαστική εκδοχή της παραδοσιακής ενοικίασης αυτοκινήτων. Ο στόλος μας αποτελείται από ολοκαίνουργια ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ώστε να μπορείτε να ταξιδεύετε με στυλ, γνωρίζοντας παράλληλα ότι συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος. Πιστεύουμε ότι δεν χρειάζεται να θυσιάζετε την ποιότητα για να είστε φιλικοί προς το περιβάλλον, γι’ αυτό και προσφέρουμε κορυφαία οχήματα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στο πρακτορείο μας, δίνουμε προτεραιότητα στην εμπειρία των επισκεπτών πάνω απ’ όλα. Προσπαθούμε να κάνουμε κάθε πτυχή της εμπειρίας ενοικίασης όσο το δυνατόν πιο ομαλή και ευχάριστη, από τη στιγμή που θα κάνετε την κράτησή σας μέχρι τη στιγμή που θα επιστρέψετε το αυτοκίνητό σας. Η φιλική και ενημερωμένη ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις σας και να σας δώσει συστάσεις για τα καλύτερα σημεία που μπορείτε να επισκεφθείτε στα ταξίδια σας.

Η φιλοσοφία μας

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πελατών και αξιόπιστη μεταφορά στους πελάτες μας. Η ομάδα μας αποτελείται από παθιασμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας και είμαστε αφοσιωμένοι στο να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα έχουν μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία.

Περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση

Χρησιμοποιούμε αυτοκίνητα με χαμηλή κατανάλωση καυσίμων και συντηρούμε τακτικά τα οχήματά μας για να διασφαλίσουμε ότι λειτουργούν με μέγιστη απόδοση. Εφαρμόζουμε επίσης προγράμματα ανακύκλωσης στα γραφεία μας και ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να συμμετάσχουν στις προσπάθειές μας για τη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς της Αστυπάλαιας.

Σύγχρονος στόλος

Στην εταιρεία μας, πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας αξίζουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούμε μόνο καινούργια ή σχεδόν καινούργια αυτοκίνητα στο στόλο μας. Αυτό όχι μόνο παρέχει στους πελάτες μας αξιόπιστη και ασφαλή μεταφορά, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι θα έχουν μια άνετη και ευχάριστη διαδρομή.

Είσαι έτοιμοι για το ταξίδι της ζωής σας;

Ευχαριστούμε που επιλάξατε την εταιρεία μας για την ανάγκες ενοικίασης αυτοκινήτου στην Αστυπάλαια.
Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να κάνουμε το ταξίδι σας στην Αστυπάλαια μια μοναδική εμπειρία!