Δ. Μαλτεζάνα, στον όμορφο κόλπο της Αστυπάλαιας, κοντά στο αεροδρόμιο.
Στόλος ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στην Αστυπάλαια
Κορυφαίες εξιολογήσεις

Η φιλοσοφία μας

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πελατών και αξιόπιστη μεταφορά στους πελάτες μας. Η ομάδα μας αποτελείται από παθιασμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας και είμαστε αφοσιωμένοι στο να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα έχουν μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία.

Ενοικίαση ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση

Χρησιμοποιούμε αυτοκίνητα με χαμηλή κατανάλωση καυσίμων και συντηρούμε τακτικά τα οχήματά μας για να διασφαλίσουμε ότι λειτουργούν με μέγιστη απόδοση. Εφαρμόζουμε επίσης προγράμματα ανακύκλωσης στα γραφεία μας και ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να συμμετάσχουν στις προσπάθειές μας για τη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς της Αστυπάλαιας.

Στόλος οχημάτων

Σύγχρονος στόλος

Στην εταιρεία μας, πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας αξίζουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούμε μόνο καινούργια ή σχεδόν καινούργια αυτοκίνητα στο στόλο μας. Αυτό όχι μόνο παρέχει στους πελάτες μας αξιόπιστη και ασφαλή μεταφορά, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι θα έχουν μια άνετη και ευχάριστη διαδρομή.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αστυπάλαια - χαμηλότερες τιμές

Η εταιρεία μας

Στην εταιρεία μας, στόχο έχουμε την παροχή άριστης εξυπηρέτησης πελατών και αξιόπιστων μεταφορών για τους επισκέπτες της Αστυπάλαιας. Είμαστε υπερήφανοι που χρησιμοποιούμε καινούργια ή σχεδόν καινούργια αυτοκίνητα στο στόλο μας, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας θα έχουν μια άνετη και ευχάριστη διαδρομή κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί. Δίνουμε προτεραιότητα στην περιβαλλοντική υπευθυνότητα και έχουμε εφαρμόσει φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές, όπως η χρήση αυτοκινήτων με χαμηλή κατανάλωση καυσίμων και προγράμματα ανακύκλωσης. Αποστολή μας είναι να είμαστε η πιο αξιόπιστη και σεβαστή εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Αστυπάλαια, παρέχοντας στους πελάτες μας καθαρά, καλά συντηρημένα οχήματα και εξαιρετικές υπηρεσίες. Οι βασικές μας αξίες, όπως η ικανοποίηση των πελατών, η περιβαλλοντική ευθύνη, η ειλικρίνεια και η διαφάνεια και η ακεραιότητα, μας καθοδηγούν στη δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε θετικό αντίκτυπο στον κλάδο. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε σύντομα!

Είσαι έτοιμοι για το ταξίδι της ζωής σας;

Ευχαριστούμε που επιλάξατε την εταιρεία μας για την ανάγκες ενοικίασης αυτοκινήτου στην Αστυπάλαια.
Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να κάνουμε το ταξίδι σας στην Αστυπάλαια μια μοναδική εμπειρία!

Open chat
Need help?
Γεια σας! Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το Analipsi Rent a Car.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις προσφορές ενοικίασης 🚘 και να βρείτε το ιδανικό αυτοκίνητο για τις ανάγκες σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! 😃

Στείλτε μας το μήνυμά σας τώρα, και ένας από τους αντιπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.